SAMHÄLLSANSVAR

Vi vill vara med och påverka vårt samhälle till det bättre och ta ansvar för vår omvärld. Vår vision är att ge människor och organisationer energi och förmåga att förverkliga sina ambitioner.

Vi hjälper företag och organisationer att utveckla och effektivisera sin verksamhet, och vi hjälper många samhällsnyttiga organisationer att nå sina mål. Att få arbeta med uppdrag där vi kan vara både öppna och stolta över vårt arbete ger oss mycket tillbaka. Inte bara nya erfarenheter och branschinsikter, utan också känslan av att få göra något som känns meningsfullt ur ett större perspektiv.

Att alla våra medarbetare agerar ansvarsfullt är viktigt för oss, och vi ser det som självklart att alltid följa branschens etiska riktlinjer.

Här är några exempel på hur vi bidrar till att göra världen lite bättre.

VI SAMARBETAR MED NACKADEMIN

Vi vill dela med oss av vår kunskap och våra erfarenheter. Inte bara till våra kunder, utan också till alla de unga som studerar och snart ska ta steget in på arbetsmarknaden. Därför samarbetar vi med yrkeshögskolan Nackademin.

VI ÄR RÄDDA BARNENS FÖRETAGSVÄN

Varje år skänker vi pengar för att stödja Rädda Barnens arbete för barns rättigheter. Som företagsvän går vårt bidrag till att utbilda fler barn, stoppa våld mot barn, samt arbete för att skapa fler barnvänliga platser i krig och katastrofer.

DE SMÅ SAKERNA I VARDAGEN

Som företag fokuserar vi på en effektivare mötesstruktur för minskat resande, uppmuntrar till miljövänliga tjänstebilar, tror på en medveten inköpspolitik och väljer ekologiska och Fairtrade-märkta produkter till kaffet och fruktkorgarna.