ÖVRIGA PARTNERSKAP

Kentor har väl fungerande samarbeten med en lång rad leverantörer av it-produkter för olika typer av lösningar som vi tar fram för våra kunders räkning.

ABALON

Inom CRM-området har vi ett nära samarbete med Abalon som har tjugo års erfarenhet av att skapa effektiva CRM-lösningar. Tillsammans kan vi erbjuda kompletta lösningar både för B2B och B2C-företag.

EPISERVER

Kentor är Associated Partner, vilket innebär att vi uppfyller EPiServers höga krav på certifierade utvecklare och genomförda projekt. Vår kompetens ligger inom EPiServer CMS som är Nordens mest spridda och kraftfullaste webbpubliceringsverktyg och används både i den privata och offentliga sektorn. 

HP ALM 

Det webbaserade HP ALM underlättar för standardiserade tester och kvalitetsprocesser som ökar produktiviteten via arbetsflöden och notifieringar. HP ALM ger stöd för hela kedjan med krav, testfall, testkörningar och felrapporter samt kopplingar dem emellan liksom rapporter och statistik i realtid. Dessutom finns möjligheten till automatisering via QTP och prestandatester via LoadRunner. 

MSA FOCUS

Inom Broadcast Management har Kentor ett partnerskap med MSA Focus för att leverera affärskritiska lösningar som hanterar framtidens behov inom TV och media.

REQTEST

ReQtest AB utvecklar och levererar det webbaserade krav- och testverktyget ReQtest. ReQtest är användarvänligt och enkelt att lära sig, vilket leder till att det med kort startsträcka kan börja användas i kundåtaganden. Verktyget tillför struktur i arbetet med kravhantering, testning och felrapportering.

LITIUM

Kentor är partner till Litium vilket uppfyller de uppsatta krav som finns när det gäller certifierade utvecklare, befintliga kunder och att genomföra projekt. Litium erbjuder både ett smidigt och användarvänligt CMS och en kraftfull och flexibel plattform för e-handel som obehindrat växer med kundens verksamhet.

GAIA LEADERSHIP

Vill du ta ditt ledarskap i din digitala transformation till nästa nivå? Vi på Kentor lever efter GAIA Leaderships filosofi: "Varje människa är en ledare" och erbjuder spännande tjänster kring ledarskap för att få våra kunder att skapa uthålligt värde i en värld som förändras allt snabbare.

SERVICENOW - GULD PARTNER

ServiceNow är världens ledande leverantör av Enterprise Service Management (ITSM) och vi är Guld Partner. Plattformen täcker områden inom IT, HR, säkerhet, kundhantering och skräddarsydda företagsapplikationer.