Vi driver er digitala transformation

Vi förstår vad som är kritiskt för att ni ska lyckas i en värld som förändras allt snabbare.
Vår digitala och tekniska expertis, tillsammans med djup förståelse för olika typer av verksamheter gör oss oslagbara när det gäller att driva ert digitala förändringsarbete. 

Vi har sedan 1983 bidragit till att utveckla organisationer i en rad branscher.
Våra 300 medarbetare gör oss tillräckligt starka för att leverera komplexa helhetslösningar samtidigt som vi är tillräckligt flexibla för att kunna skräddarsy allt utifrån er. 

"Kentor startades 1983. Idag är vi 300 anställda som arbetar på Kentor i Stockholm, Göteborg eller St. Petersburg. Sedan 2007 är Kentor en del av TeleComputing-koncernen med cirka 1.000 anställda i tre länder."
"På Kentor är vi vana att jobba nära våra kunder i långsiktiga samarbeten. Våra konsulter blir därmed inte enbart experter på de it-system de är satta att utveckla, utan även på kundernas verksamhet. Var och en av våra medarbetare bidrar på så vis till en omfattande kunskapsbank om kundernas vardag och en djup förståelse för hur verksamheter ser ut i olika branscher. Vi har efter 30 år i branschen erfarenheter från en stor mängd olika branscher och verksamheter. Några av de branscher vi har extra stor expertis inom finner ni här."