Marcel Genal

UX designer

Företagskulturen väger tungt hos mig

En vän tipsade mig om Kentor/Sopra Steria och framför allt hur företagskulturen är här, det väger väldigt tungt hos mig. När jag började verkade alla väldigt glada, kompetenta och seniora och det passar mig riktigt bra.

Jag har många uppgifter och jobbar både med design och utveckling. Jag jobbar med allt från kravställningar till att färdigställa UX design, mock-up, wireframes och sitter även mycket med front-end utveckling. Så det är en blandning mellan design och utveckling som är dom mesta intressanta områden.

Det roligaste jag tycker är att gå in och granska en befintlig design och med små medel få en helt ny känsla på hemsidor. Jag hjälper kunderna under hela förloppet, tills att vi också kan mäta ROI på deras investering.

Min mest positiva upplevelse på jobbet hittills är alla medarbetare. Det är lätt att få hjälp och i och med att vi har så många specialister inom olika fält så är det lätt att gå till en specifik person och få hjälp precis inom det området, vilket jag tycker är väldigt lärorikt.

Kompetens

UX
UI
SEO
Grafik
Front-end development
Projektledning

Certifieringar

SEO
Growth-Driven Design Certification
Hubspot Design Certification
New Models of Business in projects Certification

Just nu letar vi lite extra efter en IT-arkitekt och en IoT & Analytics

Kentor ger möjlighet att arbeta i både utmanande och roliga uppdrag