Sharepoint specialist

DAVID SAUR

På Kentor får jag den perfekta mixen av det jag värderar mest på en arbetsplats

Mitt första intryck av Kentor var mycket positivt. Efter att ha inlett min karriär på mindre företag ville jag vidare till ett större bolag där jag fick möjlighet att arbeta inom flera kompetensområden och med kunder inom olika branscher och företag.  Under min tid på Kentor har jag arbetat med kunder inom olika branscher som verkar både i och utanför Sverige.

I över sex år har jag jobbat med SharePoint i kundnära projekt med målsättningen att hjälpa våra kunder att arbeta smartare och effektivare. Oftast handlar det om interna system och samarbetsrum med externa kontaktytor samt lösningar som gör det möjligt att arbeta när, hur och var man vill. Tekniken går hela tiden framåt och det är väldigt spännande att få vara en del av den utvecklingen.

Kentor som arbetsplats är prestigelös med högt i tak och alla är måna om att hjälpa varandra. Tillsammans arbetar vi mot gemensamma mål och årligen firar vi våra framgångar med en gemensam resa. På Kentor får jag den perfekta mixen av det jag värderar på en arbetsplats; kollegor som jag trivs att arbeta och ta en after work med, samt att arbeta med produkter som jag brinner för.

Kompetens

Sharepoint-utveckling

Lösningsarkitekt

Lead developer

.NET

Javascript

Office 365

SCRUM

Agil utveckling

Certifieringar

Advanced Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013

Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013

MCTS: SharePoint 2010, Application Development

Pro: Microsoft SharePoint 2010, Administrator

Just nu letar vi lite extra efter en IT-arkitekt och en IoT & Analytics

Kentor - en komplett arbetsplats