Kentor/Sopra Steria på IBC 2017

TV-branschen har under de senaste åren genomgått en stor förändring. Konsumenterna kräver att det rörliga mediet levereras när man vill, var man vill och på vilken plattform som helst. Att leverera det rörliga mediet har gått från stora investeringar till nivåer som gör det möjligt för vem som helst att leverera allt från nischkanaler till videobloggar.

Om konsumenterna ändrar sitt beteende för att konsumera rörlig bild, kommer då de traditionella mätmetoderna vara styrande eller är det nu dags att gå över till att skapa grupperingar runt olika produktioner? Vilka tilläggstjänster kommer att krävas för att möta anhängarna av en produktion? VR, AR eller spel?

Kentor har under året blivit en del av Sopra Steria. Vi är nu över 40.000 medarbetare i mer än 20 länder.

Vi berättar gärna mer över en kopp kaffe. Passa på och träffa oss och diskutera våra iakttagelser från branschen, nya tekniker och dess användningsområden eller för att skapa en kontakt för framtida möjligheter.

Hör av er till antingen Johan Plogfeldt eller Nicolas Ezeyza-Alvear så bokar vi ett möte med oss eller någon av våra konsulter som kommer att vara på plats.

IBC 2017 hålls i Amsterdam, 14-19 september 2017. För mer information om mässan och konferensen, klicka här