Digital förändring ställer krav på ledarskapet

Kentor/Sopra Steria bjuder in till frukostseminarie

Att framgångsrikt lyckas med digital transformation involverar hela verksamheten och förutsätter ett ledarskap som bygger på tillit. Detta för att släppa loss innovationskraften i organisationen och börja se fel och misstag som en källa till lärande. Digitala förändringsprojekt levereras alltmer utifrån agila metoder, ett synsätt som även bör genomsyra ledarskap och kultur.

Under vårt frukostseminarium kommer vi att berätta om vår erfarenhet kring kopplingen mellan ett agilt arbetssätt och behovet av att skapa ett ledarskap baserat på tillit*. Vi får också höra vad forskningen säger om tillitsbaserat ledarskap och hur det kan vara en nyckel i en digital transformation.

*Tillitsdelegationen har ett uppdrag att stötta tillitsbaserad styrning inom offentlig sektor.

 

När: Fredagen den 9 februari 2018

Tid: Kl.08:30-10:00, frukost serveras från kl 08:00

Plats: På vårt kontor precis vid Centralen - Vasagatan 38, 6 tr

 

TalareSusanna Alexius, Fredrik Arbman

 

Susanna Alexius

Forskare vid Score (Stockholm Centre for Organizational Research) vid Stockholms universitet och Handelshögskolan i Stockholm samt i Tillitsdelegationen, berättar om den senaste forskningen inom området tillitsbaserat ledarskap med koppling till både offentlig och privata sektorn.

 

 

Fredrik Arbman

Digitaliseringexpert och VD hos Kentor/Sopra Steria Sverige - utmanar, inspirerar och delar med sig av konkreta råd och tips runt ledarskap, kultur och framgångsrika arbetssätt.

 

 

Varmt välkommen! Anmäl dig så snart det går, då det är begränsat till 30 platser. Först till kvarn gäller!

Klicka här för att anmäla dig

 

.