Hos oss utvecklas vi tillsammans

För att lyckas och trivas hos oss behöver du vara lyhörd och ha förmågan att förstå kundens utmaningar. Vi bygger långsiktiga relationer med våra kunder och är stolta över att leverera verklig nytta för deras verksamhet. 

Vi är tillräckligt stora för att kunna erbjuda variationsrika arbetsuppgifter och uppdrag – här får du vara med i hela processen, från ax till limpa. Samtidigt präglas vi av en familjär stämning och närhet till såväl kollegor, chefer som kunder. Vi hjälps åt och skapar framgången tillsammans.

Vi sitter i moderna lokaler mitt i city, med närhet till allt! Vill du anta nya utmaningar och kasta dig in i spännande uppdrag hos våra kunder, verksamma inom olika områden av samhället? Då kommer du att trivas hos oss. 

Karriär

Hos oss uppmuntrar vi ständig utveckling. Vi har en rad olika typer av uppdrag, vissa hos kund och andra på plats på vårt kontor.

Lediga tjänster

Är det dig vi söker till någon av våra spännande tjänster?  Förverkliga dina ambitioner tillsammans med oss!

>>

Kompetensutveckling

Kompetensutveckling är en naturlig del av det dagliga arbetet och sker i mötet mellan våra medarbetare och med våra kunder. Oavsett om du vill utvecklas på bredden eller på djupet finner du möjligheterna hos oss. 

>>

Medarbetare

På Kentor är du som medarbetare delaktig i företagets utveckling och framgång. Oavsett roll i projekten tar alla lika mycket ansvar för helheten i uppdragen. Vi inspirerar och utbildar varandra inom våra olika expertområden i en miljö som uppmuntrar till kunskapsutbyte.

Lär känna oss!

Ta del av våra medarbetares berättelser om hur det är att jobba på Kentor och hur de ser på sin utveckling. 

>>

Våra roller

Systemutvecklare, projektledare, it-arkitekt och kravanalytiker är några av de funktioner som utgör vår dynamiska arbetsplats.

>>

Företagsvärderingar

Våra kärnvärderingar närhet, driv, inspiration och kvalitet formar vår företagskultur och präglar vårt arbete.

>>